Much to discuss

Er wordt veel geschreven over President Trump en dat geldt niet in de laatste plaats voor de protocol- en etiquette-experts. "Much to discuss" schreef William Hanson onlangs op Facebook over het zoveelste incident. In dit artikel van The New York Times geeft Pamela Eyring van The Protocol School of Washington commentaar op het opmerkelijke gedrag van Kellyanne Conway.
De adviseur van de President van Amerika zit nogal ongepast op de bank van de Oval Office tijdens een officiële bijeenkomst van vertegenwoordigers van zogeheten 'historically black universities'. Historically black universities zijn opleidingsinstituten die voor 1964 zijn opgericht voor de zwarte gemeenschap in Amerika. 
Het ongepaste gedrag van mevrouw Conway kreeg meer publiciteit dan de bijeenkomst zelf. Pamela noemde het "a step too far". DeRay Mckesson, een prominente figuur uit de 'Black Lives Matter movement' was op Twitter wat stelliger: “Now, you can’t expect us to take this ‘meeting’ seriously when this is the setting".

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Comments

Popular Posts