Het Protocolbureau in Den Haag zoekt een Project Assistent

Deze vacature is inmiddels gesloten.


De Project Assistent werkt 3, 4 of 5 dagen in de week en assisteert bij de voorbereiding en uitvoering van de diverse evenementen

De Project Assistent assisteert bij de voorbereiding en de uitvoering van de evenementen en trainingen die het Protocolbureau in opdracht organiseert. Voorbeelden van evenementen zijn prijsuitreikingen, officiële vieringen, relatiebijeenkomsten van bedrijven of congressen van overheidsorganisaties. Daarnaast organiseert het Protocolbureau protocoltrainingen en maatwerk-trainingen op lokatie bij de opdrachtgever.  

De volgende werkzaamheden zijn veel voorkomend:

  • Organisatorische en administratieve ondersteuning van de voorbereiding van de evenementen en trainingen. 
  • Ondersteuning bij de uitvoering van de evenementen.
  • Het organiseren van de selectie, training & opleiding en begeleiding van de hosts en ushers van het Protocolbureau. 
  • Algemene werkzaamheden zoals office management, bijhouden van de database en de algemene interne organisatie. 

Veelzijdig en flexibel
Het Protocolbureau is een kleine kantoororganisatie en dus zoeken wij een veelzijdige, stressbestendige en flexibele persoonlijkheid die de voorkomende werkzaamheden zelfstandig en proactief uitvoert.

Oog voor detail
Onze opdrachtgevers zijn, vanwege het niveau van veel van de opdrachten, kritisch en veeleisend. Punctualiteit en oog voor detail zijn belangrijke aspecten in deze functie.

Diplomatie en representativiteit
De sfeer op kantoor en tijdens opdrachten varieert van informeel tot zeer informeel. Wij zoeken een medewerker met gevoel voor verhoudingen en het vermogen om zich aan te passen.

Werktijden: 09.00 – 17.30 uur (afhankelijk van de evenementen ook ‘s-avonds en in het weekend, extra uren worden gecompenseerd).
Functie beschikbaar per: direct.
Salaris: in overleg.

Het Protocolbureau op de
Anna Paulownastraat in Den Haag
Interesse?
Voor meer informatie stuur een bericht naar Dorianne van Heeswijk via info@protocolbureau.com

Het Protocolbureau is dé protocolexpert van Nederland en organiseert en ontwikkelt officiële evenementen, evenementen met Vip’s, prijsuitreikingen en ceremoniën voor het bedrijfsleven en de overheid. Onze protocolspecialisten assisteren op deze evenementen als hosts, ushers, liaison officers, ceremoniemeesters, coördinatoren of organisatoren.
Daarnaast verzorgt het Protocolbureau trainingen en opleidingen over protocol, etiquette, cultuurverschillen, gastheerschap en het management van officiele bijeenkomsten.

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Comments

Popular Posts