19 juni jl.: uitreiking certificaten na afloop van de Tweedaagse Protocoltraining

Op deze foto poseren Gilbert Monod de Froideville en Rebecca van Leeuwen (in het midden) met de deelnemers aan de Tweedaagse Protocoltraining. De foto werd gemaakt aan het einde van de training op 19 juni jongstleden, nadat de certificaten officieel werden uitgereikt. 
De Tweedaagse Protocoltraining wordt gegeven door de oud-Ceremoniemeester van Koningin Beatrix, Gilbert Monod de Froideville, regisseuse Rebecca van Leeuwen, etiquette-specialist Jan Jaap van Weering en oud-Floriade protocolchef Willem Tanis. 
De volgende training vindt plaats op 7 oktober. Dan organiseert het Protocolbureau samen met The English Manner uit London de Three-day Masterclass in Protocol op de campus van de Hotelschool The Hague. Dezelfde training wordt in november in London gehouden en in december in Brussel. 
Tijdens deze driedaagse training wordt niet alleen aandacht besteed aan protocol en etiquette, maar worden ook de persoonlijke presentatie, de netwerkvaardigheden en de kennis van cultuurverschillen getraind. Daarnaast verzorgen Bengt-Arne Hulleman, de chef protocol bij het International Criminal Court en Francois Brunagel, de oud-protocolchef van het Europees Parlement een training over protocol in internationale organisaties. 
Interesse? Meer informatie: http://www.protocolbureau.com/masterclass

Choose another article of your interest in the blog archive in the right column. Or scroll further down for books about protocol, interesting links, articles about protocol and protocol related tweets.

Comments

Popular Posts